Як скачати Melbet, 1win чи додаток іншого букмекера для зручних ставок

Щоб забезпечити зручний доступ до ставок з мобільних пристроїв, букмекерські компанії пропонують гравцям спеціальне програмне забезпечення. Додатки для популярних платформ є у більшості великих БК. Скачати Melbet, 1win, 1xBet або іншу програму зазвичай можна з офіційного сайту контори.

Попри наявність застосунків у більшості букмекерів, перелік підтримуваних ними платформ відрізняється. Деякі компанії пропонують лише програми для телефонів, у той час як інші розробляють і клієнтське ПЗ для комп’ютерів. Але загальний алгоритм його завантаження завжди приблизно однаковий. Про те, як скачати Мелбет або софт іншого букмекера, і піде мова. Наведена нижче інформація актуальна для більшості контор, які приймають відвідувачів з України.

Програму Мелбет або 1win скачати можна кількома способами

Існує декілька основних способів завантаження букмекерського ПЗ, залежних від платформи. Так, на Android скачування програм відбувається за процедурою, відмінною від iOS. 

На айфон додаток 1win скачати найпростіше. Для цього потрібно або перейти на офіційний сайт БК, щоб перейти за посиланням в App Store, або відразу відкрити його і в пошуку ввести назву контори. Потім лишається тільки запустити скачування. Аналогічним чином здійснюється і завантаження програм інших букмекерів.

На Андроїді скачати 1win та інші букмекерські програми дещо складніше, оскільки Google не публікує додатки, пов’язані з азартними розвагами, в Play Market. Тому для завантаження слід діяти за інструкцією:

  1. Відкрити сайт букмекерської контори на телефоні.
  2. Знайти посилання на розділ з завантаженнями.
  3. Обрати свою операційну систему та натиснути кнопку скачування.
  4. Дозволити завантаження файлу APK та дочекатися його завершення.
  5. Відкрити скачаний файл і запустити встановлення програми.

За замовчуванням в налаштуваннях безпеки ОС Android відключено дозвіл на встановлення програм з невідомих джерел. Тому, якщо це не зроблено раніше, для скачування застосунку з сайту букмекера слід надати цей дозвіл.

Як завантажити додаток букмекера на ПК

Деякі букмекерські компанії, такі як 1xBet або 1win, пропонують програмне забезпечення для комп’ютерів з системою Windows. Його можна завантажити за схемою, схожою на таку для Андроїда. Для цього слід:

  1. Відкрити сайт букмекера.
  2. Знайти розділ з завантаженнями та відкрити його.
  3. Натиснути посилання на скачування комп’ютерної програми.
  4. Зберегти файл EXE на ПК.
  5. Відкрити скачаний інсталятор та встановити його, діючи за підказками.

Встановивши додаток на телефон чи комп’ютер, можна одразу його запускати, щоб перейти до реєстрації чи авторизації в особистому кабінеті.

Exit mobile version