Як українці можуть отримати грант на створення власної справи?

Міністерство цифрової трансформації України невпинно працює задля полегшення отримання послуг для громадян. У додатку «Дія» з’явилась нова функція, що допоможе отримати грант для створення або розвитку власної справи.

Як українці можуть отримати грант на створення власної справи?
грант для створення або розвитку власної справи

З 1 липня розпочалась програма «єРобота», повідомляють у телеграм-каналі додатку «Дія». Дана програма спрямована на отримання грошової допомоги, яку можна спрямувати на власну справу в одному з чотирьох напрямків.

Перший грант – садівництво.

«Якщо ви давно мрієте про сад або хочете вдосконалити власний – цей грант саме для вас! Ви можете вирощувати яблуню, грушу, вишню, виноград, сливу або персик чи інші культури. Площа території саду має бути від 1 до 25 га», – йдеться у повідомленні.

Основна умова для усіх бажаючих – створення нових робочих місць для українців. Зазначається, що учасники програми можуть отримати від 140 до 400 тисяч гривень за гектар, але не більше 70% вартості проекту висадки усіх насаджень.

Для того, щоб подати заявку на порталі Дія необхідно:

Рішення про надання гранту буде прийматись Міністерством аграрної політики. Якщо ж проект буде ухвалено – кошти надійдуть на окремий рахунок в Ощадбанку.

Про інші напрямки виділення грошової допомоги обіцяють повідомити протягом кількох днів.

Нагадаємо, документи про освіту невдовзі будуть доступні в «Дії».

Exit mobile version