Як варто перейменувати вулиці та провулки Переяславської громади – стартують громадські обговорення пропозицій

Стартує проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць та провулків на території Переяславської міської територіальної громади.

Про це повідомляє Управління містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету Переяславської міської ради.

З переліком назв вулиць, які пропонуються до перейменування ви можете ознайомитися тут.

Як варто перейменувати вулиці та провулки Переяславської громади – стартують громадські обговорення пропозицій

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням), а також протоколи проведених зборів жителів громади подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юридичні особи), прізвища, імені, по батькові (фізичні особи) та адреси до 18 жовтня включно, на поштову адресу: 08400, вул. Богдана Хмельницького, 36/29, м. Переяслав, Бориспільський район, Київська область або на електронну адресу управління містобудування, архітектури та використання земель: arhper@ukr.net .

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Про дату і місце проведення загальних зборів жителів Переяславської міської територіальної громади щодо підбиття остаточних підсумків піднятих питань у формі громадського слухання буде додатково повідомлено на офіційному сайті Переяславської міської ради.

До участі у громадських обговореннях запрошуються зацікавлені особи та усі бажаючі жителі Переяславської міської територіальної громади. На даних зборах будуть оголошені пропозиції жителів громади та протоколи зборів по окремих вулицях, які будуть надані до Управління містобудування, архітектури та використання земель до 18 жовтня 2022 року.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Переяславської міської ради протягом 5 днів після проведення громадських слухань.

Консультації з питань, що винесено на громадське обговорення, можна отримати за електронною адресою arhper@ukr.net або за телефоном (04567) 5-36-91.

Раніше ProSlav розповідав, як переяславці можуть підготуватися до опалювального сезону.

Exit mobile version