Як захистити своє житло від непроханих гостей

Від початку повномасштабного вторгнення запит на безпеку в українців значно виріс. Це і не дивно, оскільки захищати необхідно не тільки від зовнішньої загрози, а й від недобросовісних громадян.

https://ohorona.info/

Не часто, але бували випадки, коли самі ж українці, користуючись ситуацією, проникали до покинутих будинків, магазинів, торгових майданчиків тощо. Протидіяти мародерам повинні працівники поліції. Однак об’єктів, що потребують охорони занадто багато й працівники правоохоронних органів не зможуть покрити усю територію України.

Тож як уникнути «небажаних гостей»? Як альтернативний варіант захисту можна розглянути охоронні фірми, задачею яких є оперативно реагувати на спрацювання сигналізації. Однією з таких є охоронна компанія «Статус».

Які послуги можна отримати

Фірма надає послуги захисту ще з 2004 року. Тоді кияни та жителі області могли знати її під назвою «Берег», а після ребрендингу 2013 року компанія стала називатись «Статус».

Охоронна компанія «Статус» надає широкий спектр послуг для захисту. Серед них:

Працівники компанії мають багаторічний досвід та професійне обладнання, що дозволяє їм здійснювати цілодобовий нагляд за об’єктами, швидко реагувати на небезпеку, надавати технічну підтримку та забезпечувати комплексний захист об’єктів нерухомості.

Як компанія «Статус» зможе захистити ваше житло

Для захисту приватних помешкань, кваліфіковані працівники роблять попередній огляд та складають список необхідних датчиків та обладнання. Після цього відбувається їх встановлення, а клієнт за допомогою безкоштовного мобільного додатку зможе контролювати та управляти сигналізацією на об’єкті.

Варто зазначити, що групи реагування приїжджають цілодобово. Навіть під час комендантської години.

Окрім датчиків, які спрацьовують на проникнення, компанія пропонує встановити додаткове обладнання. Воно попереджає про пожежі, несправності води та газу. Так, вона коштує трохи дорожче, зате клієнт зможе бути впевненим у контролі на 100%.

Водночас замовникам пропонується встановлення «тривожної кнопки». У випадку можливого обходу обладнання, жителі можуть самостійно натиснути її та викликати групу реагування.

Чи працює сигналізація під час вимкнення світла

Минула осінь принесла жителям ще один неприємний нюанс – вимкнення світла. Однак охоронна компанія «Статус» продовжує працювати навіть під час блекауту.

Спеціалісти облаштували пульти резервним живленням завдяки додатковим акумуляторам та потужному генератору. Інтернет-зв’язок забезпечується трьома мережевими провайдерами та супутниковим інтернетом.

Керівництво «Статусу» зазначає, що вони разом з патрульною поліцією Києва розробили спільний план взаємодії та патрулювання об’єктів при зникненні світла та зв’язку. Тобто, у разі зникнення світла та вимкнення сигналізації, групи реагування патрулюють об’єкти, знаходячись поряд.

Окрім цього, компанія дбає про своїх клієнтів та закупила додаткові акумуляторні батареї, які забезпечують живлення на відповідних об’єктах.

Exit mobile version