«Якщо Оскар поза політикою, як тоді розуміти документальний маніфест “Навальний”?», – Подоляк про скандальну церемонію

ProSlav уже ділився списком всіх номінацій і переможців премії «Оскар-2022». Нині ж в Офісі президента України висловили обурення тим, що одну зі статуеток отримав документальний фільм про російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це у Twitter написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

«Якщо Оскар поза політикою, як тоді розуміти документальний маніфест “Навальний”?», – Подоляк про скандальну церемонію

«Якщо Оскар поза політикою, як тоді розуміти документальний маніфест «Навальний», у якому внутрішньоросійська політика ллється через край? Якщо Оскар поза контекстом війни в Україні та масового геноциду українців, навіщо тоді постійно говорити про гуманізм і справедливість?», –висловлюється він.

Таке рішення цілком очікувано викликало обурення серед українців через імперські погляди Навального на окупацію Криму росією, які він висловлював у минулому, незважаючи на деякі зміни в його позиції щодо України. Багато людей все ще пам’ятають його скандальні заяви, на кшталт «Крим не бутерброд, щоб його туди-сюди повертати».

Крім того, на вручення запросили всю родину Навального і дали їм слово при тому, що президентові України Володимиру Зеленському було відмовлено у виступі на кінопремії.

Нагадаємо, в Україні розробили гру-симулятор дрона, за допомогою якого потрібно знищувати окупантів.

Exit mobile version