Яскраві італійські сумки: як зробити їх основою стильного весняного образу

Яскраві італійські сумки: як зробити їх основою стильного весняного образу

Чим хороші модні покази та презентації сезонних трендів, так це увагою до дрібниць! Завдяки look’ам, що пропонують провідні дизайнери, можна легко зорієнтуватися в тенденціях сьогодення – макіяжі, зачісках, одязі, взутті і, звичайно, сумках. 

Сумка – невід’ємна річ кожної жінки, це необхідний елемент образу, який здатен гармонійно доповнити весь ансамбль, або ж зіпсувати його. Але чи можливо зробити сумку основою весняного образу? Безумовно, особливо якщо це італійські сумки, які здатні створити зручний, елегантний та оригінальний образ. 

Головна задача – обрати сучасний аксесуар в інтернет-магазині Modoza, навколо якого можна буде створити неповторний образ. 

«Ручні» сумки

Сьогодні більшість італійських модний будинків відмовилися від базових наплічних сумок, віддавши перевагу аксесуарам, які варто носити в руках. Зазвичай, це стильні барсетки від MARIO VALENTINO, італійські брендові сумки-гаманці від TRUSSARDI, невеликі саквояжі. Цікаво те, що бренди пропонують взяти в руки навіть офісні сумки і шопери, головне – звільнити плечі та спину. 

Яскраві сумки

Питання, яку купити брендову сумку, щоб вона була основою весняного образу, відноситься до животрепетних. Оцінюючи прогнозовані весняні тренди, можна вже стверджувати, що у пріоритеті будуть сумки яскравих кольорів – сині, червоні, марсалові. Яскрава сумочка точно стане основою весняного образу. А підібрати і купити брендовий одяг під стильну сумку можна також в інтернет-магазині Modoza. 

Мініатюрні сумочки

Сьогодні справжнім хітом, який одразу кидається в очі, є мініатюрні сумочки-скриньки. З першого погляду здається, що такий аксесуар зовсім не жіночний, але італійські дизайнери з легкістю впоралися з даною проблемою. Прикрашені бахромою, камінням, стразами, ланцюжками — такі скриньки миттєво перетворюються на чудовий аксесуар.

Прямокутні клатчі 

Класичні прямокутні клатчі білого, чорного, кавового та коричневих кольорів не виходять з моди вже протягом декількох років. Цієї весни даний список лише поповнюють клатчі синіх та лілових відтінків. Особливою популярністю користуються клатчі з незвичною структурою, наприклад з такою, що повторює шкіру рептилій. Це завжди виглядає стильно, дорого та, безумовно, виділяється на фоні всього образу. 

Сумки з ланцюгами 

Ще одним трендом цього року є сумки з ланцюгами – тендітними, масивними, важкими – різниці немає. Сумочки з ланцюгами – це універсальний аксесуар, який підходить як для ділових зустрічей і побачень, так і для вечірок та роботи. А підібрати брендовий жіночий одяг під таку сумку – простіше простого, при цьому саме сумка завжди буде в центрі уваги. 

Брендові чоловічі сумки, стильні жіночі – інтернет-магазин Modoza пропонує сотні варантів. Можна сміливо купувати будь-яку із запропонованих моделей, вдало доповнюючи її базовим та урочистим одягом. 

Exit mobile version