Є загиблі та поранені: вночі Київщину атакували ворожі дрони

Сьогодні вночі, 22 березня, ворог атакував Київщину та столицю дронами. За повідомленням Київської обласної військової адміністрації пошкоджено цивільний об’єкт в області.

Загиблі та поранені: Київщину атакували ворожі дрони

«На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога. Станом на 05:50 пожежу локалізовано», – йдеться у повідомленні КОВА.

Як уточнили в ДСНС України, внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням у м. Ржищів Київської області. О 06:50 вогонь ліквідовано на площі 330 кв.м.

частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням у м. Ржищів Київської області

«Станом на 07:00 загинуло 3 особи, травмовано 2 особи та врятовано 1 особу. Ймовірно під завалами перебуває 4 особи. На місці події залучено 111 осіб та 28 од. техніки, з них від ДСНС –  95 осіб та 20 од. техніки, в тому числі Мобільний рятувальний центр швидкого реагування та 2 кінологічні розрахунки», – повідомляють рятувальники.


Також, як відомо з допису начальника КМВА Сергія Попка, то під час останньої тривоги в повітряному просторі навколо Києва було виявлено близько 8 ворожих БПЛА типу «Shahed». На щастя, усі баражуючі боєприпаси були успішно знищені силами нашого ППО.

Станом на 18:00, за повідомленням Головного управління ДСНС України у Київській області, загинуло 8 осіб, постраждало 7 осіб та врятовано 1 особу. На місці події працює мобільно-оперативна група. Розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають.

Exit mobile version