З мешканцями Переяславщини сталось кілька випадків шахрайства – дайджест поліції

Мешканці Переяславщини зверталися до правоохоронців щодо випадків шахрайства. Окрім цього, поліції повідомляли про ДТП та просили допомогу, щоб доправити знайомого додому. Детальніше про події, що сталися за минулу добу з 15 на 16 квітня – у традиційному дайджесті Proslav.

З мешканками Переяславщини сталось кілька випадків шахрайства – дайджест поліції
З мешканцями Переяславщини сталось кілька випадків шахрайства – дайджест поліції

Шахрайство

До управління поліції надійшла заява про шахрайство від жителя села Дівички. За словами чоловіка, невідома особа увійшла до «Приват24» й зняла кошти з рахунку банку у сумі 1 та 240 доларів США.

Інший випадок із шахраями стався з мешканкою Переяслава. Заявниця в онлайн-магазині хотіла придбати кросівки й зробила замовлення, здійснивши оплату. Після чого, за словами потерпілої, з боку магазину не було ніякої реакції. Сума збитків 980 грн.

ДТП у Переяславі

О 15:01 правоохоронцям повідомили про ДТП у Переяславі по вулиці Інтернаціональна. У автопригоді взяли участь автомобілі Daewoo Lanos та ГАЗ Волга. Про потерпілих у зверненні не йшлося.

Знайомий заявниці не хотів покидати її помешкання

Заявниця із села Стовп’яги звернулася до правоохоронців з проханням допомоги відправити знайомого додому. Оскільки, той не хотів покидати помешкання й знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: жителька Переяславщини попросила знайомих купити їй продукти – гроші взяли, а покупки не принесли.

Exit mobile version