За добу в Переяславі сталися чотири ДТП, постраждав 73-річний чоловік – дайджест поліції

Минулої доби в Переяславі сталися чотири ДТП, одна людина зазнала травм. Один чоловік чіплявся до незнайомої жінки, інший – буянив та бив вікна. Детальніше про ці та інші події, які сталися на Переяславщині за добу з 8 по 9 березня – у традиційному дайджесті Proslav.

За добу в Переяславі сталися чотири ДТП, постраждав 73-річний чоловік – дайджест поліції
За добу в Переяславі сталися чотири ДТП, постраждав 73-річний чоловік – дайджест поліції

ДТП у Переяславі

О 09:37 надійшло повідомлення про те, що на перехресті біля пожежної частини у Переяславі сталася ДТП за участі Daewoo Lanos та Volkswagen Touareg.

Об 11:23 на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Інтернаціональної зіткнулися легковик і «газель». Постраждав чоловік 1950 р.н.

Об 11:29 на повороті з вулиці Богдана Хмельницького на Набережну сталася аварія між Renault Kangoo й Renault Master. Ніхто не постраждав.

О 12:49 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шкільній поблизу «Червоного маркета» трапилась ДТП за участі Renault Kangoo й Citroën.

На Переяславщині виявили ухилянта

О 09:52 надійшло повідомлення про те, що на 54 кілометрі траси N08 зупинили авто ВАЗ 2109 та виявили, що його водій 1989 р.н. перебуває в розшуку, як ухилянт Бориспісльким РТЦК по ст 210. Знадобився наряд поліції.

У Переяславі шахраї ошукали жінку – за два місяці вона втратила близько сотні доларів

О 17:04 надійшла заява про те, що переяславка 1976 р.н. виявила, що з її особового рахунку невідома особа перерахувала грошові кошти в сумі 24,90 доларів США 31.01.24 та 49,80 доларів США 14.02.24 відповідно.

На Переяславщині 8 березня невідомий чоловік чіплявся до жінки, інший – буянив та бив вікна

О 22:34 надійшло повідомлення про те, що у Переяславі, біля одного з магазинів мікрорайону «Підварки» невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння чіпляється до жінки. Зброї при собі не мав, швидка медична допомога не потрібна.

О 22:44 надійшло повідомлення про те, що у с. Лецьки буянить чоловік, зокрема побив вікна. Інформацію передано швидкій медичній допомозі.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: за добу на Переяславщині сталися три ДТП

Exit mobile version