За минулий тиждень на Київщині виявили понад 2 тисячі випадків коронавірусу

У період з 19 по 25 вересня на території Київської області було зареєстровано більше двох тисяч випадків зараження COVID-19. Про це повідомляють в офіційному телеграм-каналі КОВА.

За минулий тиждень на Київщині виявили понад 2 тисячі випадків коронавірусу

«На сьогодні до закладів охорони здоров’я Київської області госпіталізували 344 пацієнти з гострою респіраторною хворобою COVID-19 та 25 – із підозрою на коронавірус. Протягом тижня, з 19 по 25 вересня, в Київській області зареєстровано 2192 підтверджених випадки COVID-19. Це на 30% більше, ніж у попередній період – з 12 по 18 вересня», – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, у дописі йдеться про збільшення числа людей, що вакцинувались. За останній тиждень це зробили 4564 особи, що на 828 більше, ніж минулого тижня. За весь період кампанії з вакцинації в столичному регіоні зробили понад 1,8 млн щеплень.

Ще в середині серпня ProSlav спілкувався з Наталією Царенок щодо ситуації з COVID-19 у Переяславській громаді. Зокрема, директорка розповіла про доступність вакцин та необхідність бустерної дози. Повне інтерв’ю можна переглянути у нашому матеріалі.

Exit mobile version