Заклади освіти переходять на дистанційне навчання – МОН

Сьогодні ворог знову завдав нищівних ударів у частині регіонів та столиці. У своєму Telegram міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет звернувся до керівників ОВА та закладів освіти. Поставив завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу.

Заклади освіти переходять на дистанційне навчання - МОН

“Прошу прийняти рішення щодо навчання в дистанційному форматі до кінця поточного тижня (до 14.10.2022). Безпека – понад усе! Життя і здоров’я кожного громадянина понад усе!Будь ласка, не нехтуйте правилами поведінки під час сигналу «повітряна тривога», спускайтеся в укриття. Бережіть себе!” – написав Шкарлет.

Керівник освіти Переяславської громади Петро Ярмоленко від ранку відреагував на події. Підкреслив, що укриття закладів освіти працюють – вони відкриті для всіх. Нині ж уточнив, що освіта громади реагує на заклик МОН – до 14 жовтня школярі громади навчатимуться дистанційно. Щойно інформацію про дистанційне навчання студентів телефоном підтвердили і в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Нині там готують офіційну заяву з цього приводу.

Exit mobile version