Запальними танцями і чуттєвими піснями дивували глядачів вихованці БХТДЮМ на фінальному звітному концерті (фото)

25 травня у Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді провели фінальний звітний концерт «Палітра творчих композицій». Цього разу свої таланти демонстрували вихованці студії сучасного танцю «Шоколад», зразкової студії «Перлина» та вокальної студії «Art time».

Запальними танцями і чуттєвими піснями дивували глядачів вихованці БХТДЮМ на фінальному звітному концерті (фото)

Proslav також відвідав цей захід і підготував для вас яскраву галерею світлин.

Відкрили концертну програму гості, які також захоплюються мистецтвом танцю. Вони виступили з хореографічним номером у стилі брейк-данс.

Після цього ведуча концерту нагадала, що в нашій державі нині триває війна з російським загарбником, але завдяки нашим мужнім Захисникам і Захисницям, ми маємо змогу займатися творчістю брати участь і перемагати в різноманітних конкурсах. Тож цей захід проходить під гаслом «Свою любов, повагу і пошану Захисникам країни віддаєм!».

Вихованки зразкової хореографічної студії «Перлина» подарували глядачам неймовірний танок «Вечорниці (Дай Бог)», номер під назвою «За лісами, горами» і традиційну українську «Подоляночку».

Далі глядачі бурхливими оваціями зустрічали наймолодших вихованців вокальної студії «Аrt time» із «Пісенькою маленького Джури».

Танок «Bang Bang» виконала найстарша група зразкової хореографічної студії «Перлина».

Далі номером «Помпони» зал запалювали вихованці зразкової студії «Шоколад».

Після цього на присутніх чекав сюрприз, адже вихованці вокальної студії «Аrt time» і маленькі артистки студії сучасного танцю «Шоколад» об’єдналися для феєричного номеру під назвою «Давайте всі разом».

«Наші гуртківці впевнено йдуть до своєї мети, мають досягнення і перемоги в конкурсах та змаганнях різного рівня. Саме такими творчими є вихованки студії сучасного танцю «Шоколад». Зустрічайте!», – представила ведуча наступний номер «Slo mo».

Ніжною та загадковою була хореографічна композиція  «Почуття» від зразкової студії «Перлина».

Далі вихованці вокальної студії «Аrt time» зі щирою вірою в якнайшвидшу нашу Перемогу виконали пісню «Їхали козаки».

Танок «Твій день» продемонстрували вихованки студії сучасного танцю «Шоколад». А на завершення учні вокальної студії «Аrt time» виступили з піснею «Нехай квітує Україна».

Уже традиційно, до слова запросили директорку Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Ніну Товкун, яка відзначила заслуги талановитих і креативних гуртківців.

Як пройшов другий звітний концерт вихованців БХТДЮМ – читайте в матеріалі Proslav.

Exit mobile version