Запорука успішного виконання завдань у будь-яких бойових умовах: сьогодні День військ зв’язку України

Вони – чи не найважливіша ланка армії України. Сьогодні своє професійне свято відзначають війська зв’язку Збройних сил України, на плечах яких лежить відповідальність за налагодження каналів комунікації і своєчасної передачі інформації.

Запорука успішного виконання завдань у будь-яких бойових умовах: сьогодні День військ зв’язку України

Президент Володимир Зеленський запевняє, що завдяки професіоналізму та мужності українських воїнів-зв’язківців з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну розгорнуто стійку систему бойового управління підрозділами сил оборони, яка й зараз продовжує надійно працювати.

«Дякую вам за надійний та своєчасний зв’язок, безперервне функціонування інформаційних систем, самовідданість і стійкість, виявлені під час виконання завдань за призначенням», – сказав Зеленський.

Президент переконаний, що українські військові зв’язківці й надалі надійно захищатимуть рідну землю.

«Вшановуючи військовослужбовців військ зв’язку, схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг», – наголошує глава держави.

Він побажав воїнам-зв’язківцям міцного здоров’я, незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог над окупантами.

Наша команда також долучається до щирих вітань. Завжди залишайтеся неушкодженими, щоб рідні чули ваш голос, щоб чекали в теплому, сімейному колі вашого повернення. Спасибі за вашу самовідданість і мужність!

Exit mobile version