Завтра в університет Переяслава завітає блогер і телеведучий Анатолій Анатоліч – говоритиме про «Невтрачене покоління»

Рівно п’ять років тому, 25 вересня 2018 року, в нашому місті та його університеті з’явився відомий проєкт «Відкритий університет», завдяки якому гостями нашого краю ставали Левко Лук’яненко, Сергій Притула, Вахтанг Кіпіані, Сергій Жадан, Тарас Тополя та ще кілька десятків знаних та успішних людей з України та зарубіжжя.  

Анатолій Анатоліч у Переяславі

«У зв’язку з війною і тим, що більшість із ваших улюблених чи нових бажаних, як для такого формату, спікерів наразі воює, волонтерить абол займається іншими корисними справами ми вимушено відклали на «після нашої Перемоги» великий та гучний «OpenUniversity Fest», який збере в сковородинівському університеті когорту найкращих людей країни (у шорт-листі спікерів, яких попередньо було запрошено до участі – понад 50 найкрутіших імен). Але й лишити у це свято сковородинівців без зіркової надихаючої зустрічі ми теж не могли» – пишуть на сайті університету, та вже завтра  23 вересня 2022 року, о 15:00 запрошують усіх охочих до атмосферної авдиторії «Innovation Training & Tech Transfer Center» (корпус №1, 114 аудиторія), де відбудеться зустріч з українським шоуменом, радіо та телеведучим, автором відомого youtube-каналу «Зе Інтерв’юер» та, донедавна, ведучим ваших найулюбленіших ранкових шоу «Happy Ранок» на ХітFM,  «Сніданок з 1+1» та «Ранок з Україною» й інших телепроєктів Анатолієм Анатолічем. Тема зустрічі  «Невтрачене покоління». Додають, що у разі повітряної тривоги захід відбудеться в укритті корпусу №2.

Навіть якщо ви не дивитеся телевізор, б’ємося об заклад, що вам хоч раз в житті траплялося бачити відео українського youtube-каналу «Зе Інтерв’юер», автором якого є Анатоліч. 

Повідомляється, що Анатолій Анатоліч ставав найкращим гравцем телесезону інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» та має найпочеснішу українську премію «Телетріумф» у номінації «Ведучий/ведуча ранкової/денної інформаційно-розважальної програми». Він та його дружина, відома піарниця Юла працює та товаришує чи не з усіма вашими улюбленими зірками та знає про них багато цікавого. Анатолій має великий бекграунд подорожей, безліч неймовірних хобі, зокрема пробіг кілька десятків найвідоміших марафонів України та світу. Переяславці можуть знати гостя за його відомим youtube-проєктом «Зе Інтерв’юер», в рамках якого Анатолій Анатоліч спілкується з найвідомішими українцями. KALUSH, Андрій Бедняков, NK, TVORCHI, Еліна Світоліна, Дмитро Комаров, Юлія Саніна, Андрій Хливнюк, Сергій Притула та багато інших – далеко не повний список гостей, розмови з якими є на каналі. Нині, в умовах війни, «Зе Інтерв’юер» розвінчує фейки та сприяє медіагігієні українського інформаційного простору.

ProSlav буде і вас запрошує. Видається, поговорити з цікавою зірковою людиною – це завжди гарна ідея.

Exit mobile version