Зранку Київську область атакували балістикою: мешканці лівого берега столиці повідомляли про гучну роботу ППО

Зранку, 11 листопада, росіяни атакували Київщину балістичною ракетою. Мешканці лівого берега столиці повідомляли про гучну роботу ППО, передає Proslav.

Зранку Київську область атакували балістикою: мешканці лівого берега столиці повідомляли про гучну роботу ППО

За даними начальника КМВА Сергія Попка, приблизно о 8:00 в бік Києва було запущено балістичну повітряну ціль, за попередніми даними типу «Іскандер». За його словами, це перша атака на столицю України за 52 дні.

«До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. За попередньою інформацією – руйнувань та постраждалих немає», – додав начальник Київської міської військової адміністрації.

Водночас в обласній адміністрації вказали, що під час вранішньої тривоги влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Однак в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами.

«За оперативною інформацією, вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинки. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств. Загиблі та постраждалі відсутні», – повідомив начальник КОВА Руслан Кравченко.

Нагадаємо, напередодні, 10 листопада, під час тривоги на Київщині працювало ППО, а в Золотоніському районі є падіння уламків. Фото – за посиланням.

Exit mobile version