Діти захисників із Київщини подорожують Азербайджаном, серед них – і з Переяславської громади

Діти українських військовослужбовців вирушили на відпочинок до Азербайджану. На них очікує активна розважальна програма і зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом України в Азербайджанській Республіці, передає Proslav.

Діти захисників із Київщини подорожують Азербайджаном, серед них – і з Переяславської громади

30 дітей із Київської області, чиї батьки проходять службу в Збройних Силах, перебувають у полоні, зникли безвісти чи загинули, захищаючи Україну, поїхали в туристичну подорож до Азербайджанської Республіки. Про це повідомили на сайті Київської ОВА.

Серед них діти з Переяславської, Яготинської, Гостомельської, Обухівської, Томашівської, Березанської, Боярської, Калинівської (Фастівського району), Білоцерківської, Баришівської, Бучанської, Броварської, Сквирської, Медвинської, Таращанської, Маловільшанської, Ірпінської, Вишгородської та Славутицької громад.

Протягом двох тижнів діти в супроводі дорослих відвідають екскурсії в історичних, культурних та розважальних осередках країни. Крім того, зустрінуться з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Азербайджанській Республіці Владиславом Каневським.

Туристична подорож стала можливою завдяки сприянню Посольства України в Азербайджанській Республіці у співпраці з Агентством соціальних послуг при Міністерстві праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки.

Нагадаємо, Напередодні Дня захисника переяславські школярі провели патріотичні заходи: до них завітали військові

Exit mobile version