#FreeTheLeopards: мережу охопив «леопардовий» флешмоб із закликом передати танки для ЗСУ

Як відомо, під час засідання «Рамштайну», на жаль, так і не ухвалили рішення щодо передачі Україні танків Leopard 2. Українці не могли залишити це без уваги, тож запустили оригінальний флешмоб – почали звертатися до влади Німеччини за допомогою хештегу #FreeTheLeopards.

Суть акції полягає в тому, щоб одягти леопардові речі, зробити світлину та виставити її в мережу з цим хештегом. Таким чином люди хочуть закликати до передачі необхідних Україні танків.

«Про леопардовий одяг давно забули, але тепер настав час перебрати свій гардероб! Одягніть свій улюблений леопардовий одяг і опублікуйте селфі з #FreeTheLeopards. Привеземо в Україну танки», – йдеться в анонсі флешмобу в Інстаграм.

Долучився до флешмобу український шоумен Андрій Бєдняков – він опублікував архівне фото, на якому постав у леопардовій шубі.

«На цій фотографії мені три роки. Моя мама привезла мене до Німеччини. І в цей момент я говорив 29-річному Олафу Шольцю #freetheleopards у 2023 році! Україна має захистити свою територію», – написав він.

Не пройшов повз тренду і відомий берлінський стиліст Френк Уайлд, який ще з початку повномасштабного вторгнення підтримує Україну. Він опублікував декілька світлин.

А осі ще декілька «леопардових» постів:

Нагадаємо, 25, 26 та 27 січня на Переяславщині будуть вимикати світло.

Exit mobile version