«ХатаNet» оприлюднила нові тарифи на свої послуги у 2023 році: скільки переяславці платитимуть за інтернет вже знає ProSlav

Компанія «ХатаNet», що є одним із найпоширеніших інтернет-провайдерів нашого міста анонсувала зміни в тарифних планах на послугу інтернет. По чім платитимуть за доступ до мережі переяславці та жителі громади з 1 лютого вже знає ProSlav.

«ХатаNet» оприлюднила нові тарифи на свої послуги у 2023 році: скільки переяславці платитимуть за інтернет вже знає ProSlav

«Ми до останнього відтягували цей момент, але ситуація в країні, нові виклики та темпи роботи, підштовхують нас до цих змін. Компанія актуалізує абонентську плату і скасовує деякі тарифні плани, щоб розвивати свої сервіси й пропонувати абонентам тільки найкращі продукти та послуг за будь-яких обставин. Перегляд тарифів пов’язаний із зовнішніми факторами, які безпосередньо впливають на собівартість наших послуг та на роботу мережі загалом (інфляція, курс долара, вартість ПММ та ін). Підвищення тарифів дозволить нам модернізувати мережу та обладнання, продовжити інвестування в якісні інноваційні послуги, створювати все більш високі стандарти якості, надаючи високопрофесійні та надійні комунікації, відкривати світ для наших клієнтів, надаючи стабільний доступ до найкращих джерел інформації та розваг», – кажуть у компанії та додають, що поточні тарифні плани трішки зростуть в ціні і вони збільшаться не суттєво.

У компанії кажуть, що абоненти, які мають давно застарілі тарифні плани, будуть переведені на відповідні тарифи зі схожим наповненням. Поза тим нададуть можливість самостійно (за бажанням) обрати будь-який доступний тарифний план.

Позаяк для кожного населеного пункту та тарифу ціна різниться і, за нашими спостереженнями, сягає від 150 до 390 гривень, з новими тарифами можна ознайомитись тут.

Exit mobile version