“Мужики не танцюють стриптиз” у Переяславі відбудеться показ комедії Українського сучасного театру

15 жовтня о 18:00 у 2 корпусі ЦКМ (будинку культури) відбудеться показ феєричної комедії сучасного театру у 2-х діях “Мужики не танцюють стриптиз”. Вхід від 16 років. Квитки можна придбати на сайті KARABAS або у касі ЦКМ (1 корпус).

Подаруйте собі гарний настрій та незабутні враження, відвідавши неперевершену комедію “Мужики не танцюють стриптиз”!

Якщо ти готовий сміятися до сліз та отримати купу гарних емоцій, обов’язково слідкуй за новинами та анонсами, щоб не пропустити та встигнути придбати квитки на виставу у твоему місті!

Про що вистава?

Вони – четверо закомплесованих чоловіків: офіцер спецназу, бандит, музикант і збанкрутілий бізнесмен, кожен з них гідний кращого, але життя склалося так, як склалося. У кожного своя доля, своя трагедія. У них немає роботи, немає грошей.

Єдина їх надія – елітне чоловіче стриптиз-шоу. Ніхто з них раніше нічим подібним не займався, їм страшно і смішно одночасно, але це їхній останній шанс отримати можливість заробляти хороші гроші, а заразом довести оточенню і самим собі, що нічого неможливого немає, головне – сильно захотіти!

В фіналі ціеї незвичної історії на вас чекає феєричне шоу, що несе заряд емоцій, загострення пристрастей і, звичайно, справжне кохання…

Exit mobile version