На Київщині 23-24 вересня можливі заморозки на поверхні грунту – УкрГМЦ

Осінь продовжує нам передавати свій похмурий настрій. Тож, за даними синоптиків, в кінці тижня, 23-24 вересня, в Київській області на поверхні грунту очікуються заморозки 0-3°. У зв’язку з цим оголошено І рівень небезпечності (жовтий). Проте, саме в Києві заморозки не очікується!

На Київщині 23-24 вересня можливі заморозки на поверхні грунту – УкрГМЦ

ProSlav нагадує важливість слідкувати за погодними умовами, щоб не допустити переохолодження організму та подальші захворювання. Ми зібрали кілька порад, як зігрітися у холодну погоду:

Теза про те, що алкоголь зігріває – просто народний міф. Те ж саме можна сказати й про каву. Якщо Ви замерзли та потрібно відігрітись – краще випити трав’яний чай у поєднанні з лимоном чи імбиром.

Багато шарів одягу добре зберігають тепло. Ліпше одягнути кілька шарів «легкого» одягу, ніж один бабусин светр. Проте, одяг не має щільно облягати тіло. Під час більших морозів найкращим порятунком можуть стати речі, виготовлені з натуральних тканин або ж спеціальна термобілизна, яка призначена для зберігання тепла.

Модні кросівки це, звичайно, добре. Однак, необхідно у першу чергу подбати про зберігання тепла. Взуття повинно бути максимально зручним та не тісним. Не потрібно туго перетягувати шнурки.

Одному з відділень Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції благодійники передали ковдри та пледи.

Exit mobile version