На Переяславщині провели в останню путь воїна Сергія Меля: захищати Україну він пішов разом із сином

У селі Вовчків Переяславської громади до місця вічного спочинку провели щирого патріота рідної землі, військовослужбовця Сергія Меля, повідомляє Proslav.

На Переяславщині провели в останню путь воїна Сергія Меля: захищати Україну він пішов разом із сином

Старший сержант Збройних Сил України Сергій Мель народився у 1968 році. Служив командиром 1 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки. На захист Батьківщини він став разом із сином Сергієм у перший день повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року. Вони служили в одному підрозділі.

«Я пригадую нашу останню розмову. Коли Сергій молодший вирішив йти на фронт, він сказав: «Я за ним піду», – сказав Віктор Шеремета.

4 жовтня 2023 року Сергій Іванович помер внаслідок зупинки серця, перебуваючи в зоні БРО в пункті розташування взводу в селищі Олексієво-Дружківка Краматорського району Донецької області.

Побратими згадують його як гарного командира, вірного друга, людину, яку поважали, до якої прислухалися, ставилися як до батька.

Аби гідно вшанувати бійця, до його рідного будинку в селі Вовчків зійшлися небайдужі жителі громади, представники влади, військові. Панахиду за померлим військовослужбовцем відслужили у місцевому храмі. Під звуки Державного Гімну України, на честь і вічну пам’ять про славного земляка, на цвинтарі пролунали останні постріли військової варти.

Нагадаємо, У Переяславській громаді попрощалися з 34-річним воїном Олександром Шкварою

Exit mobile version