На Переяславщині сталась низка випадків домашнього насильства та ДТП з травмованими – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

З 29 на 30 травня було зафіксовано низку повідомлень про домашнє насильство на Переяславщині. Окрім цього у місті сталась ДТП з травмованими. Детальніше – у традиційному дайджесті від Proslav.

На Переяславщині сталась низка випадків домашнього насильства та ДТП з травмованими – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Випадки домашнього насильства на Переяславщині

О 7:40 надійшло повідомлення від заявниці про те, що її ображає син. Жінка не представилась та більше інформації не надала.

О 7:49 надійшло інше повідомлення про домашнє насильство. Жінка 1969 року народження повідомила правоохоронцям про те, що її син агресивно поводиться та кидається в бійку.

О 12:07 поліцейським повідомили про ще один випадок насильства. Цього разу подія сталась у селі Дем’янці. За словами жінки, чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, побив її.

Жінка 1992 року народження заявила про те, що її брат буянить та виганяє з будинку.

ДТП з травмованими

У Переяславі по вулиці Новокиївське шосе біля пошти сталась дорожньо-транспортна пригода. О 09:04 сталось зіткнення автомобіля з мотоциклом. Потерпіла жінка, знаходиться у свідомості.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадаємо, у Переяславі підлітки по черзі били іншого. Детальніше минулий дайджест – за посиланням.

Exit mobile version