На війні загинув житель Переяславщини Олександр Чехун: він прослужив у війську менше місяця

Стало відомо про те, що на Донеччині, в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району загинув уродженець Студениківської громади Олександр Чехун. За роком долі він загинув через 24 дні після початку служби у війську, передає Proslav посилаючись на повідомлення Студениківської громади у Facebook.

На війні загинув житель Переяславщини Олександр Чехун: він прослужив у війську менше місяця
На війні загинув житель Переяславщини Олександр Чехун: він прослужив у війську менше місяця

Відомо, що чоловік народився 9 листопада 1984 року у селі Семенівка Студениківської громади. У Семенівці пройшли його дитячі та шкільні роки. Зараз батьки загиблого проживають у Києві.

Бійця зарахували на посаду кулеметника 2 стрілецького відділення 3 стрілецької роти менше місяця тому – 11 лютого 2024 року. Уже через 24 дні від початку військової служби, 6 березня, Чехун загинув у нерівному бою із російським агресором.

«Він був зразком для захисників Батьківщини», – йдеться у повідомленні військової частини, де боєць проходив службу і трагічно загинув.

«У Книзі пам’яті громади додається імен Захисників… У Небесному війську додається Янголів Безсмертя, озиваються болем їх імена, закликає до помсти їх пам’ять, та ворог нас не зламає, як би йому не хотілося поставити нас на коліна, бо з нами Правда, за нами увесь світ і ніколи не буде хазяйнувати російська нечисть на нашій землі! Схиляємо голови перед пам’яттю, міцніше тримаємо стрій! Віримо в Перемогу!», – передає сторінка Студениківської громади пряму мову очільниці Марії Лях.

Про час та місце прощання з Героєм, буде повідомлено додатково. Уже відомо, що свій останній земний спочинок Герой віднайде у столиці.

Вічна слава і пам’ять полеглому захиснику, наші співчуття рідним та близьким, усім хто знав Олександра!

Нагадаємо, на рідну Переяславщину «на щиті» повертається захисник Ярослав Муха: він був похований у Дніпрі як невідомий солдат.

Exit mobile version