Начальник Бориспільського району звернувся до мешканців перед початком опалювального сезону: розповів про наявні виклики й закликав подбати про необхідні речі

Начальник Бориспільської РВА Руслан Дяченко звернувся до мешканців району перед початком опалювального сезону, передає Proslav. Він закликав подбати про необхідні речі.

Начальник Бориспільського району звернувся до мешканців перед початком опалювального сезону: розповів про наявні виклики й закликав подбати про необхідні речі

За словами Дяченка, країна-агресор не подобрішає цієї зими й повідомив, що адміністрація активно готується до всіх викликів.

«Пам’ятайте, першими відчують холод військові. Їм важко. Вони потребують нашої допомоги. Тому на місцях ми повинні бути максимально єдиними, працювати злагоджено та посилювати нашу обороноздатність», – звернувся начальник БРВА.

Водночас Руслан Олексійович закликав подбати про себе та свою родину й порекомендував завжди мати:

Він також розповів, що в районі готові пункти незламності, що працюватимуть за потреби та альтернативні джерела енергії для об’єктів критичної інфраструктури.

«Системно працюємо над накопиченням джерел живлення та пального. Це вже відпрацьована звичка набута в минулому році. І це наша спільна боротьба», – підсумував Дяченко й закликав готуватись, щоб гідно прийняти усі виклики зимового періоду та підтримати військових.

Нагадаємо, нещодавно начальник Бориспільської районної військової адміністрації провів нараду з керівниками силових структур та головами територіальних громад району. Сказав, що сконцентрують максимальну увагу на контролі над ефективним використанням фінансових ресурсів. Детальніше – за посиланням.

Exit mobile version