Наслідки ракетної атаки в Київській області та столиці: що відомо

У четвер, 26 січня, росія знову здійснила масовий ракетний обстріл території України. Внаслідок чого є влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на телеграм-канал КОВА.

Наслідки ракетної атаки в Київській області та столиці: що відомо

Київська область

«З ночі ворог тероризує Київську область. Нічна атака дронів зранку змінилася ракетними ударами», – повідомляють в адміністрації.

Наразі відомо, що у столичному регіоні обійшлось без жертв та постраждалих. Однак, є інформація щодо пошкодження об’єктів цивільної інфраструктури, приватних і багатоповерхових будинків, автівок жителів у деяких районах області. Переважно це вибиті вікна, ушкоджені дахи та фасад.

Також за словами КОВА, є влучання в енергетичний об’єкт.

«Наголошуємо, наразі в області застосовані екстрені відключення електроенергії. Графіки вимкнень на цей час не діють!» – додають управлінці.

Київ

За повідомленням мера Києва Віталія Кличка, зранку пролунали вибухи в Дніпровському районі столиці. Крім цього, ракета влучила в нежитлову забудову в Голосіївському районі міста. Є інформація про одного загиблого і двох поранених.

«Постраждалих госпіталізували медики», – повідомив очільник Києва.

За даними начальника КВМА Сергія Попка, в повітряному просторі Києва було зафіксовано біля 20 ракет різного типу. За його словами, усі повітряні цілі знищені.

Тим часом під час чергового обстрілу уламки ракет знайшли в кількох районах Київщини.

Exit mobile version