«Не Проскочило»: начальника Броварської РВА затримали на спробі отримання хабаря

На Київщини у Броварському районі правоохоронні органи затримали в.о. начальника районної військової адміністрації та його радника на спробі отримання хабаря в розмірі 350 тисяч гривень.

У своєму Telegram-каналі голова Київської ОВА Олексій Кулеба розповів, що посадовці за винагороду вносили дані про осіб до інформаційної бази «Шлях», що давало можливість безперешкодно перетнути кордон.

Ім’я затриманого не уточнюється, але виконуючим обов’язки начальника Броварської районної військової адміністрації наразі є Павло Іванович Проскочило, якого ймовірно і затримали. Але однозначно можна заявити, що “не проскочило” взяти хабаря та проскочити через кордон.

У Офісі генпрокурора уточнюють, що затриманим повідомили про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Нині затриманим повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування здійснюється територіальним управлінням ДБР, розташованим у м Києві, за оперативного супроводу співробітників Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.

«Моя позиція принципова – в умовах війни в державі, незалежно від займаної посади, всі правопорушники мають бути виявлені. Їх покарання буде невідворотним», – каже Кулеба.

Він також наголошує, що сьогодні все українське суспільство, вся велика громада Київщини має бути єдиною командою та працювати заради однієї мети – перемоги над ворогом, а усі випадки протиправної діяльності мають бути розслідувані правоохоронними органами.

«Ми маємо перемогти не тільки загарбника на фронті, а й позбутися внутрішніх ворогів», – резюмує голова Київської ОВА.

Нагадаємо, тепер переселенці зможуть отримувати соціальні послуги за місцем перебування.

Exit mobile version