Переяславці змагались на «Драконах» у Полтаві: який результат здобули

У суботу, 30 вересня, у Полтаві відбувся Чемпіонат області на човнах «Дракон» присвячений Дню Українського козацтва. Серед 10 команд були й переяславські спортсмени. Повідомляє Proslav з посиланням на офіційний сайт Переяславської МТГ.

Переяславці змагались на «Драконах» у Полтаві: який результат здобули
Переяславці змагались на «Драконах» у Полтаві: який результат здобули

У чемпіонаті взяли участь команди з Києва, Дніпра, Полтави, Горішніх Плавнів і Кременчука, а також веслувальники з Винниці, Черкас і Переяслава. Три команди представили місто Київ. Всього зібралося 10 колективів.

Змагання проводились у відкритому класі (чоловіки й жінки разом) на човнах для 22-х веслувальників і дванадцяти. Вікові категорії: 12-14, 15-18 та 19 і більше років.

Команда «Переяслав Драгонбот клуб» під керівництвом тренера Володимира Бурякова у віковій категорії 19+ на дистанції 5500 метрів здобула 8 місце незважаючи на те, що суперниками були діючі чемпіони та призери України і Європи.

«Дякуємо за підтримку відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоровʼя, в особі керівника відділу Валерія Мільгевського. Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та змагатись!» – у соцмережі дякують  учасники команди.

Тим часом на Чемпіонаті Київської області з боксу переяславські спортсмени здобули призові місця.

Exit mobile version