Ремонт та асфальтування під’їзного шляху на Можайській, 9 завершено – відео від ProSlav

Ремонт та асфальтування під’їзного шляху на Можайській, 9 завершено – Вячеслав Саулко та Олександр Гончаренко (відео від ProSlav)

Ремонт та асфальтування під’їзного шляху на Можайській, 9 завершено – Вячеслав Саулко та Олександр Гончаренко (відео від ProSlav)

У вересні ProSlav розповідав про те, що у Переяславі розпочався ремонт та асфальтування під’їзного шляху до дев’ятого будинку по вулиці Можайській. 6 жовтня там прикінцево було проведено часткове асфальтування двору. І ось сьогодні на своїй сторінці у Facebook голова громади Вячеслав Саулко повідомив, що роботи завершено.

ProSlav вирішив закарбувати оновлення й повідомити про нього жителів будинку, усіх мешканців громади. На місці події застали й міського голову та керівника ТОВ «АГРОШЛЯХБУД», яке виконувало роботи, Олександра Гончаренка, з якими вдалося поспілкуватися на відео:

Ремонт та асфальтування під’їзного шляху на Можайській, 9 завершено

«Велика вдячність усім причетним до цієї благородної і чудової справи, яка вже знайшла добрий відгук від людей – для них це асфальтування було довгоочікуване і бажане. З Божою поміччю працюємо для людей!» – пише на своїй сторінці Вячеслав Володимирович.

Нагадаємо, що остаточна вартість робіт становила близько 1,7 млн гривень. Кінцева сума виявилася значно меншою від тої, яку планували витратити на початку тендеру – 2,4 млн. грн.

А тим часом над Київщиною збили ворожу ракету – постраждалих і руйнувань немає.

Exit mobile version