Спроба самогубства, наркозлочин та затримання підозрілого чоловіка з відеокамерою – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Доба з 5 на 6 квітня була досить насиченою на події для поліції Переяслава. До правоохоронців звертались з повідомленнями про варіння спробу самогубства, наркозлочин та затримання підозрілого чоловіка з відеокамерою. Proslav зібрав дайджест подій, які стались на Переяславщині за минулу добу.

Спроба самогубства, наркозлочин та затримання підозрілого чоловіка з відеокамерою – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу
фото ілюстративне

Варіння самогону

Заявник повідомив правоохоронцям адресу, де за його словами, варять і продають самогон. Просить на місце відправити наряд поліції для перевірки.

Шахрайство

Надійшло повідомлення про шахрайство. За словами чоловіка, невідома особа шахрайським способом заволоділа його коштами у розмірі 3900 грн.

Крадіжка

Заявник повідомив поліцейським, що у момент звернення напроти приміщення суду троє невідомих чоловіків крадуть кабель. За словами першого, вони його ріжуть й складають в авто.

Затримали підозрілого чоловіка з відеокамерою

Заявник повідомив, що селі Циблі на території заповідника затримали підозрілого чоловіка, в сумці якого було виявлено відеокамеру та старий телефон марки Samsung. Більше прикмет заявник не надав. На місце виїхав наряд поліції.

Наркозлочин

У громадянина 2000 року народження при поверхневому огляді було виявлено 10 грам амфетаміну. Чоловік повідомив, що замовив наркотичну речовину у месенджері Telegram для власного вживання.

Спроба самогубства

Надійшло повідомлення про спробу самогубства. За словами заявника, 48-річна жінка прийняла невідому кількість пігулок. Перед цим подружжя посварилось.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Тим часом 38-річний чоловік поширював порнографію, у тому числі дитячу. Поліція Київщини його затримала.

Exit mobile version