Танці з татами і дефіле з мамами: на родинному фестивалі в Переяславі юні артисти виступали зі своїми рідними (відео)

У Переяславському Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді відбулося свято мистецтва і таланту. Традиційний ХІІ фестиваль «Скарби родинної творчості» об’єднав на одній сцені юних артистів та їхніх найближчих людей, повідомляє Proslav.

На родинному фестивалі в Переяславі юні артисти виступали зі своїми рідними

– Цього року ми проводимо вже дванадцятий родинний фестиваль! Він міг бути п’ятнадцятим, та через карантин сталася вимушена перерва, а потім почалася повномасштабна війна, – розповідає директорка Будинку художньої творчості Ніна Товкун. – Формат придумали ми самі. Ми – позашкільники, і намагаємося робити все, щоб нашим вихованцям було цікаво.

Діти презентували свою творчість разом із батьками, братами й сестрами, бабусями й дідусями. Відповідно, вихованці вокальних студій співали зі своїми родичами, а маленькі танцівники – кружляли, стрибали і виконували трюки.

Родини гуртківців декоративно-ужиткового напряму показали дефіле, демонструючи свої вироби.

– Діти самі вмовляли батьків, – усміхається Ніна Товкун. – Вони настільки живуть своїми піснями, танцями й рукоділлям, що батьки не можуть не погодитися виступити з ними!

Участь у фестивалі взяли 55 родин. Загалом вони підготували 11 номерів.

Заступниця міського голови Оксана Степаненко та начальник відділу освіти Петро Ярмоленко подякували обдарованим дітям та організаторам фестивалю за незабутні емоції.

Танці з татами і дефіле з мамами: на родинному фестивалі в Переяславі юні артисти виступали зі своїми рідними (відео)

А «мама» всіх гуртківців Ніна Товкун побажала юним талантам творчих злетів та перемог, висловила їхнім батькам вдячність за допомогу і підтримку. Усі родини, які взяла участь у заході, отримали солодкі презенти від начальниці служби у справах дітей та сімʼї Переяславської міської ради Людмили Борисюк.

Нагадаємо, випускниця переяславського Будинку художньої творчості Тетяна Ковшун навчає дітей хореографії у рідному закладі.

Exit mobile version