У Київській області відновлять 97 об’єктів за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії: на третині вже розпочались відповідні роботи

Очільник Київської ОВА Руслан Кравченко розповів, що в області відновлять 97 об’єктів за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Він додав, що на третині вже розпочались відповідні роботи, передає Proslav.

Голова КОВА зазначив, що замовником робіт 56 із цих об’єктів є Київська облдержадміністрація. За його словами, мова йде про 30 житлових будинків та 26 об’єктів громадського призначення – школи, дитсадки, лікарні, укриття.

«Замовником робіт 56 із цих об’єктів є Київська облдержадміністрація. Це 30 житлових будинків та 26 об’єктів громадського призначення – школи, дитсадки, лікарні, укриття», – розповів Кравченко.

Він також додав, що ще 11 багатоквартирних будинків відбудує Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

«Із держбюджету передається субвенція територіальним громадам Київщини на реалізацію проєктів. За ці кошти відновимо 18 багатоповерхівок у Бучанській громаді, 9 – в Ірпінській, два освітні заклади та побудуємо захисну споруду», – поділився деталями голова обласної адміністрації.

Нагадаємо, у КОВА розробляють нову програму з підтримки Захисників та Захисниць України.

Exit mobile version