У місцевому університеті відбулись змагання з волейболу за Кубок присвячений пам’яті директора НСБ «Переяславль» Сергія Шишкіна

18 березня в Університеті імені Григорія Сковороди в Переяславі відбулись змагання з волейболу присвячений пам’яті директора НСБ «Переяславль» Сергія Шишкіна. Інформує Proslav з посиланням на офіційний сайт Переяславської МТГ.

У місцевому університеті відбулись змагання з волейболу за Кубок присвячений пам’яті директора НСБ «Переяславль» Сергія Шишкіна

Цього разу у змаганнях взяло участь вісім команд. Після жеребкування команди були поділені на дві групи. Далі проходили дві команди, які займали перші та другі місця.

Тож, за результатами змагань, перше місце виборола команда «Альта», друге – команда з села Велика Каратуль, трете місце здобула команда «Меркурій».

«Усі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів відділом з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я», – відмічають у повідомленні на сайті громади.

Окрім цього, команда «Альта» отримала перехідний кубок.

«Дякуємо керівництву університету за надання місця проведення змагань та всім командам за хорошу гру. Бажаємо всім учасникам Перемоги», – додають в адміністрації.

Тим часом Переяславська команда з футзалу вийшла у півфінал чемпіонату Київської області.

Exit mobile version