У Переяславі відбулась зустріч очільників громад Бориспільського району

У вівторок, 3 жовтня, у сесійній залі Переяславської міської ради відбулась зустріч очільників громад Бориспільського району, їх заступників та голови Бориспільської РВА Руслана Дяченка, інформує Proslav.

Міський голова Вячеслав Саулко розповів про стан справ у Переяславській громади. Зокрема розповів про компанії та товариства, які тут працюють й тим самим забезпечують робочими місцями мешканців.

Окрім цього, присутнім детально розповіли про кожну галузь: економіка, спорт, культура, освіта та безпека жителів. Мер розповів про тисячолітню історію міста й краю, збережені пам’ятки, які мають історичну та архітектурну цінність.

Після виступу було проведено робочу нараду з головою БРВА Русланом Дяченком й, спільно з делегацією, відвідали ТОВ «ГК ЮГЕНЕРГОПРОМТРАНС» та «Костал Україна».

Окрему увагу приділили укриттям у громаді. Вячеслав Саулко продемонстрував відремонтоване сховище у садочку «Берізка» і поділився досвідом його реконструкції.

Також для запрошених гостей було проведено екскурсію у Музеї «Заповіту» Тараса Григоровича Шевченка, на якому розповіли про безпосередню дотичність кобзаря до Переяслава.

Варто відмітити, що це вже не перша подібна зустріч очільників громад Бориспільщини. Раніше вони проходили у Яготині та Студениках. Голова Бориспільської РВА Руслан Дяченко започаткував їх для того, щоб керівництво громад ділилося досвідом та шукало можливості для покращення життя своїх мешканців.

Нагадаємо, у Переяславі відбулись урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України. Фоторепортаж – за посиланням.

Exit mobile version