У Переяславській громаді відбулися змагання «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з волейболу: хто здобув перемогу

У середу, 20 березня, у Переяславській громаді завершився територіальний етап змагань «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Цього разу визначали колективи, які продовжать виступи на чемпіонаті району серед з волейболу, інформує Proslav.

У Переяславській громаді відбулися змагання «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з волейболу: хто здобув перемогу
У Переяславській громаді відбулися змагання «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з волейболу: хто здобув перемогу

Змагання з волейболу між юнацькими командами

Спочатку у вівторок, 19 березня, шестірка команд закладів загальної середньої освіти змагалися з волейболу серед юнаків. Перемогу вибороли представники Гайшинської гімназії. У фіналі вони здолали своїх опонентів з рахунком 2:0 за партіями.

Друге місце зайняв колектив Дем’янецької гімназії, а почесну третю сходинку розділили між собою команди ліцею імені Володимира Мономаха та гімназії №4.

Змагання з волейболу між колективами учениць

Наступного дня визначали переможця серед дівчачих команд. За підсумками проведених ігор перше місце здобула команда гімназії №2. Другу сходинку зайняв колектив ліцею імені Володимира Мономаха. Третє місце між собою розділили юні спортсмени з Дем’янецької та Гайшинської гімназій.

Відтак, колективи Гайшинської гімназії (юнаки) та переяславської гімназії №2 (дівчата) продовжать виступи й представлятимуть громаду вже у третьому етапі «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч».

Метою проведення таких заходів є збільшення частки учнівської молоді, яка систематично займається фізичною культурою і спортом. Всеукраїнський проект реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо».

Хто представлятиме Переяславську громаду на чемпіонаті району

Водночас Proslav нагадує колективи переможців з інших дисциплін, які представлятимуть Переяславську громаду у наступному етапі змагань «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Ними стали:

Вітаємо переможців та бажаємо гідно представити Переяславську громаду на чемпіонаті району.

Тим часом у черговому турі чемпіонату України переяславські баскетболістки змагалися з командами Дніпра та Запоріжжя. Результати – за посиланням.

Окрім цього розповідаємо, де дивитися матч плей-офф до Євро-2024 між збірними Боснії і Герцеговини та України.

Exit mobile version