Відшукали особу, яку вважали зниклою в Маріуполі, викрадення електросамоката та ДТП – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Робота переяславського відділу поліції не зупиняється ні на секунду. Все заради того, щоб забезпечувати правопорядок та допомагати мешканцям громади. Proslav зібрав дайджест подій, які стались за минулу добу на Переяславщині.

Відшукали особу, яку вважали зниклою в Маріуполі, викрадення електросамоката та ДТП – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

ДТП

Сьогодні, 17 березня, о 06:54 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що сталось ДТП на вулиці Богдана Хмельницького. За даними правоохоронців, водій Volkswagen Passat в’їхав в паркан дитячого садочка та зніс дві секції загороди. Медичної допомоги не знадобилось.

Крадіжка

Учора ввечері, 16 березня, поліцейським повідомили про те, що біля ліцею Володимира Мономаха (колишня ЗОШ №7) викрали самокат, який здається в оренду. Заявник повідомив про місцезнаходження електротранспорту завдяки GPS-трекеру. На місце зберігання було направлено наряд правоохоронців.

Зникнення дитини безвісти

О 21:09 заявниця повідомила про зникнення 13-річного хлопчика. За її словами, дитина зникає не вперше, зазвичай його знаходили в центрі. Також жінка повідомила, що батько хлопчика позбавлений батьківський прав, а мати знаходиться в процесі позбавлення.

Невідомі чіплялись до заявника

Правоохоронцям зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Героїв Дніпра біля магазину невідомі особи розпивали алкогольні напої, виражались нецензурною лексикою та чіплялись до заявника. Ситуація потребувала виїзду наряду поліції.

Знайшли особу, яку вважали зниклою у Маріуполі

Учора, 16 березня, о 8:24 надійшло повідомлення про те, що у Сервісний центр по Золотоніському шосе звернулась громадянка з приводу обміну посвідчення водія. У базі даних було встановлено, що вона перебуває в активному розшуку в ГУНП Донецької області, як безвісти зникла в місті Маріуполь.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Тим часом у Борисполі затримали торговця зброєю. Детальніше – у нашому матеріалі.

Exit mobile version