Впав і заснув, невідомі на ставку, буянить син, пошуки істини – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Навіть у вихідні поліцейські Переяслава продовжують невпинно слідкувати за правопорядком у громаді. Чим «збагатила» їх роботу субота?

Proslav традиційно зібрав дайджест найважливіших та найцікавіших викликів за минулу добу.

Невідомі на ставку

О 12:37 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на одній з вулиць міста на територію заявника пошкодивши огорожу проникли невідомі чоловіки та виловлюють рибу в його ставку. Були в бушлатах та шапках.

Ображена співмешканка

О 15:20 надійшло повідомлення з Левади. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння повідомив, що його співмешканка відмовляється розмовляти з заявником та не виходить на зв’язок. На додаткові питання не відповів, даних співмешканки не надав. Кинув слухавку.

Порушений порядок речей і бабуся

О 15:30 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у одній з осель села Переяславське виявили, що за семиденний період до даного будинку проникли та порушили порядок речей. На місці події бабуся.

Шукач істини

О 17:37 заявник з Левади попросив правоохоронців зв’язатись для виявлення істини. Мету не назвав.

Крадіжка грошей з підозрою

О 18:35 надійшло повідомлення зі Стовп’яг. Напередодні з будинку заявника викрали кошти в сумі 48 тисяч гривень та одну тисячу євро. Він підозрює знайомого, опис не надає. Більше інформації обіцяє надати по приїзду правоохоронців.

Буянить син та інші конфлікти з батьками

О 20:02 з одної з переяславських осель надходить повідомлення про те, що буянить син заявника. Швидкої допомоги не потрібно, просить наряд поліції.

О 21:07 в Улянівці в заявниці стався конфлікт з батьком. Швидкої допомоги не потрібно, теж просить наряд поліції.

Впав і заснув

О 21:50 в одному з будинків Переяслава сімнадцятирічний підліток в стані алкогольного сп’яніння впав на порозі квартири і заснув. Не травмований, швидкої допомоги не потребується, просять наряд поліції.

Неадекватні сусіди

О 23:04 у одному з приватних секторів міста сусіди заявників голосно та шумно відпочивають. На зауваження вони реагують неадекватно. Заявники просять наряд поліції.

Нічний буян

О 04:17 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, неподалік одного з магазинів на Підварках буянить потерпілий. Екстренна допомога просить наряд.

Exit mobile version