«Якби мені дали можливість виступити у Верховній Раді, цього п****ца не було б»: з таким проханням звернулась до голови Переяславської громади одна з протестуючих (Відео 18+)

У середу, 22 листопада, під час 67-ї позачергової сесії Переяславської міської ради заслухали звіт міського голови Вячеслава Саулка стосовно витрачених коштів бюджету громади, які були направлені на допомогу Силам оборони.

«Якби мені дали можливість виступити у Верховній Раді, цього п****ца не було б»: з таким проханням звернулась до голови Переяславської громади одна з протестуючих (Відео 18+)

Окрім мера, виступити мали змогу усі, хто мав бажання. Такою можливістю скористалась і одна з протестуючих за відставку голови громади. Таран Тамара Анатоліївна привселюдно озвучила власне прохання, з яким приходила до Вячеслава Володимировича ще на початку його каденції, передає Proslav.

З яким проханням зверталась до мера Переяслава протестувальниця

«Так, Вячеслав Володимирович, як тільки ви зайняли цю посаду, перед громадою, дивлячись мені в очі, скажіть: чого я до вас приходила?» – звернулась жінка.

Мер відповів, що Тамара Анатоліївна дійсно приходила до нього на початку каденції з Конституцією України в руках і казала, що буде спілкуватися російською мовою. На що пан Саулко заперечив, бо у державних структурах необхідно спілкуватись українською. Однак така відповідь ні пані Таран, ні публіці не сподобалась.

«Я прийшла, як тільки він (Саулко – ред.) зайняв посаду мера, з проханням виступити у Верховній Раді. Було таке?» – вчергове звернулась Тамара Анатоліївна до міського голови.

Вячеслав Володимирович підтвердив дану подію й додав: «Ви до мене звернулись з таким проханням і сказали: «Дайте мені можливість виступити у Верховній Раді, я усім депутатам розкажу, які вони є». Таке запитання дійсно було».

Саулко зауважив, що пообіцяв звернутися до Офісу Президента, однак зазначив, що такі прохання не входять до повноважень міського голови.

«Ладно. Ви мені запропонували написати листа у Верховну Раду на Грушевського, 5. Я написала листа, в якому було написано: дати мені можливість для публічного виступу, на якому повинні бути присутні усі президенти України. Зараз цей виступ буде недоцільний, бо вже одна ланка випала», – зазначила пані Таран.

«Я відкриваю усі карти… Аби мені дали змогу виступити у ВР такого б п****ца не було б»

Після цього Тамара Анатоліївна наголосила, що «відкриває усі карти».

«28 червня на День Конституції приходила до нього (мера – ред.) особисто, була присутня пані Гич… Я тоді йому запропонувала, щоб він написав заяву за власним бажанням. Він категорично відмовився. Я йому говорила: аби мені дали змогу виступити у Верховній Раді, цього п****ца не було б», – закінчила свій виступ протестувальниця. В залі пролунали оплески та сміх.

Після запитань до мера, пані Таран звернулась до Пасічника (можливо, мова йде про депутата Олександра Пасічника – ред.), вимагаючи, щоб той вийшов до неї.

Вона сказала: «Так, іди сюда, Пасічник. Бистренько! Пасічник, бистро сюда». Однак на запитання до неї, якого саме Пасічника вона хоче бачити, Тамара Анатоліївна відповіла: «Той, що завідує пас’янсом (певно, вона мала на увазі «Авто Пас Лайн» – ред.)». Однак так до неї ніхто й не вийшов.

«Якби мені дали можливість виступити у Верховній Раді, цього п****ца не було б» (відео 18+)

Буде цікаво переглянути:

Exit mobile version