«Згодом повторимо!»: переяславський спортсмен Денис Могильний встановив особистий рекорд на чемпіонаті України з легкої атлетики

Переяславщині дійсно є ким пишатися – навіть у цій невизначеності, в якій нині перебуває вся країна, наші спортсмени продовжують виступати на різноманітних змаганнях, здобувати призові місця і навіть повертатися додому з перемогами. Зокрема, протягом вихідних, 24 та 25 вересня, у Львові проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих. Гідно представив наше місто тренер-викладач з легкої атлетики Переяславської ДЮСШ Денис Могильний.

Денис, з особистим рекордом, посів четверте місце у бігу на 3000 метрів з перешкодами. Його результат – 9 хв. 37,53 сек.

«Згодом повторимо!»: переяславський спортсмен Денис Могильний встановив особистий рекорд на чемпіонаті України з легкої атлетики

«У змаганнях взяли участь представники 20 областей та міста Києва. Усього понад дві сотні кращих легкоатлетів національного рейтингу. Вдалих стартів і хороших результатів особисто побажала чемпіонка світу, бронзова призерка Олімпійських Ігор, триразова чемпіонка Європи – Ольга Саладуха», – йдеться у Facebook-групі Переяславської ДЮСШ.

Спортсмен розповів для ProSlav, що біг цю дистанцію вперше в житті. Попереду у нього Чемпіонат України з кросу. Він проходитиме  вже за місяць, тож Денис зараз активно готується до нього.

Чемпіонат у Львові залишив хлопцю лише хороші враження. «Згодом повторимо!», – обіцяє легкоатлет.

Між іншим, нині Денис шукає спонсора. Будь-якому спортсмену вкрай важко просуватися по кар’єрних сходах, не маючи фінансової підтримки. Тож якщо ви маєте бажання зробити свій внесок у популяризацію спорту та здорового способу життя серед молоді, обов’язково зв’яжіться з ним. Написати легкоатлету можна в Instagram – @denys.mohylnyy .

Нагадаємо, сумоїстки з УГСП на Кубку Європи з сумо здобули золото та бронзу.

Exit mobile version