Символ 2024 року: в будинку культури на Переяславщині встановили казкову фотозону

У Будинку культури села Ковалин Дівичківської громади до зимових свят встановили новорічну фотозону. Кожен може зробити світлину з казковим і милим драконом, повідомляє Proslav.

Символ 2024 року: в будинку культури на Переяславщині встановили казкову фотозону
Символ 2024 року: в будинку культури на Переяславщині встановили казкову фотозону

Створити креативну локацію для пам’ятних світлин у вигляді символа прийдешнього року задумала директорка будинку культури Любов Задорожна.

– У нас і діти, і дорослі дуже полюбляють фотографуватися біля цікавих фотозон, то ми їх по можливості продумуємо і виготовляємо до різних свят і подій у нашому будинку культури. А тут наближався рік Зеленого Дерев’яного Дракона! Я собі нафантазувала, якою може бути нова фотозона і почала шукати майстра, – розповіла пані Любов.

Втілити ідею взявся Валерій Кокуца – дракончика, який щойно вилупився з яйця, він вирізав із фанери. Варто зазначити, що на втіху маленьким ковалинцям Валерій Михайлович також виготовив із дерева фігурки лісових звірят до Дня Святого Миколая.

Розмалювала дракона майстриня Ірина Арєстова. У будинку культури вона часто проводить різноманітні творчі майстер-класи. Наприклад, нещодавно під її керівництвом діти створювали новорічні чобітки з пластикових пляшок, різдвяні віночки та гномів для декорування оселі. А ще тут регулярно виробляють обереги, які разом із гуманітарною допомогою через волонтерів передають воїнам на передову.

А з нагоди Водохреща, який за новим календарем українці відзначатимуть 6 січня, у будинку культури провели майстер-клас з виготовлення оригінальних баночок для освячення води – незамінного атрибуту свята.

Казковий герой зайняв своє почесне місце у фойє біля прикрашеної ялинки. Охочих запрошують сфотографуватися і загадати бажання біля символа 2024 року.

Нагадаємо, у Виповзькій гімназії Ташанщини презентували безпековий простір.

Exit mobile version