Ваучер на навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі: хто може отримати і за яких умов

У службі зайнятості можна отримати ваучер і використати його на оплату навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Це чудова можливість здобути нову спеціальність державним коштом.

Про це повідомляє відділ профорієнтації та працевлаштування УГСП.

Ваучер на навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі: хто може отримати і за яких умов

Зазначається, що ваучер – це документ, який видається одноразово і дає право пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Перелік спеціальностей, за якими можливо отримати ваучер в УГСП:

Право на отримання ваучера мають громадяни, які здобули професійно-технічну чи вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості та:

Вартість ваучера – не більше 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, а це майже 27 тис. грн. Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа доплачує самостійно.

Варто відмітити, що Законом України «Про Державний бюджет України на 2023 рік» установлено прожитковий мінімум для працездатних осіб станом на 1 січня 2023 року у розмірі 2684 грн.

«Тож Університет Григорія Сковороди в Переяславі спільно з Державною службою зайнятості пропонує вам скористатися унікальною нагодою і радить не зупинятись на професійних досягненнях. Йдіть в ногу з часом – навчайтеся і ставайте затребуваним фахівцем», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ДФТГ провело тактико-вогневу підготовку для студентів Переяславського університету.

Exit mobile version